10 voorwaarden voor feedback

Bonus film!

Je hebt de poster met de 10 voorwaarden voor feedback. In deze bonusfilm, neem ik ze allemaal met je door. Ik gebruik voorbeelden uit mijn eigen praktijk die je waarschijnlijk wel zal herkennen.

Ga er lekker mee aan de slag!! Heb je nog vragen hierover? Mail mij dan! contact@fabienschiereck.com ik vind het ook leuk om gewoon te horen wat het jullie heeft opgeleverd.

Veel plezier!!

Doe de training! Nu super voordelig!

Soms is er meer nodig dan alleen feedback leren geven. Daarom heb ik een training gemaakt die je niet alleen leert om het goed te formuleren, maar ook hoe je eigen emoties hanteert als je feedback krijgt, of voordat je het geeft. En wat je kan doen om bij anderen wat meer eigenaarschap te stimuleren. Daar heb ik goeie ideeen over, al zeg ik het zelf.

Wil je ontdekken hoe jij dat allemaal kan? Daar is deze waardevolle training voor: Als ik deze training in jouw team kom geven, dan is de investering meer dan €2000,- . Je kunt de training heel voordelig ook zelf doen. Dat vraagt dan wel wat zelfleiderschap want als je het niet toepast in jouw praktijk, heb je er niet veel aan.

Als jij denkt: ik heb die zelfdiscipline wel om toe te passen wat je in de video’s bespreekt, want ik wil daar juist heel goed in worden, dan is deze voordelige Video training misschien wel voor jou: