Hou je staande in de zorg – Ambitie Traject

Casestudy’s

Paula wou teamleider worden

Paula kreeg ik onder mijn hoede om te coachen terwijl zij de management opleiding nog aan het doen was en een stageplek kreeg in de hectische coronatijd. Mijn opdracht was het om haar te coachen bij eigenaarschap bevorderen in het team. Supertoffe opdracht! Inmiddels is Paula afgestudeerd en heeft zij haar eigen team

Meer bekijken

Ronald kon geen keuzes maken

Ronald vroeg een coachtraject aan omdat hij het lastig vond om keuzes te maken. Hij vond zoveel dingen leuk om te doen en had de neiging om overal ja op te zeggen. Hij had een leuke baan als PB-er, maar werkte ook in het weekend in een logeerhuis en hij zat in drie werkgroepen waar hij steeds moeilijker tijd voor vrij kon maken. Hoe maak ik nou keuzes????

Meer bekijken

Testimonials

Ik heb drie sessies De Mat gedaan bij jou, die mij grote inzichten heeft gegeven over een ingewikkelde samenwerkingsrelatie die ik destijds had.

Het heeft voor mij echt een vergelijkbare impact gehad als motiverende gespreksvoering. Het was één van de grote veranderingen in mijn mindset waar ik ook in dit werk weer plezier van heb.

Kees

Ha lieve Fabien, dankjewel nog dat je de tijd heb genomen om met mij uit te vogelen waar ik heen wil. Echt goed om hoofd en bijzaken te scheiden van elkaar. Zo werd mijn plan voor mijn ogen helder én kon ik in mijn sollicatie heel goed verwoorden hoe ik het zag. En ik ben aangenomen!!

Mona

Fabien! Zo blij dat ik even met jou ben gaan zitten! Moet je kijken: ALLES wat ik in het traject had opgeschreven dat ik wou bereiken heb ik bereikt #Trots!

Jessica

Laten we samen iets geweldigs opbouwen.