Jouw team in Kaart

Managers Zorg Sessie

Samen gaan we zorgvuldig kijken in welke fase jouw team zich bevindt en welke onderdelen op orde moeten komen om naar de volgende fase te gaan.

Welke acties helpen dan wel en welke niet? Ik ga je theorie per fase geven hoe je ze herkent én hoe je stappen kunt nemen naar de volgende fase.

Je gaat naar huis met een duidelijk plan om je team op orde te krijgen, zodat je team samen zelfstandig aan de slag kan met de kwaliteit van zorg

Normaal €227,-

Waardering: 5 uit 5.

Wat gaaf om zo van jouw kennis gebruik te maken. Ik maakte het veel te ingewikkeld en zag alleen maar waar ik nog steeds niet alles op orde had. Dat was eindeloos! Door per fase te kijken, kan ik stap voor stap doen wat nodig is en ik zie ook veel beter hoe ver we al gekomen zijn! Dank Fabien!

–– Natasha Teamleider Woonvorm

Waardering: 5 uit 5.

Ik kon weer verder na deze workshop. Ik zag er gewoon tegenop om naar mijn werk te gaan. Zoveel medewerkers ongemotiveerd, ik wist het ook niet meer. Bah… Ik vond het heel inzichtgevend en ben zelf ook weer gemotiveerd. Super!

–– Thomas Teammanager Verpleegafdelingen