BRENG JE ZORGTEAM OP ORDE in 12 weken!

Hét programma dat je alles leert om van je eigen zorgteam weer een gemotiveerd gezellig en gestroomlijnd team te maken.

Traject Je Zorgteam op Orde in 12 weken

Loopt het niet helemaal lekker in jouw Zorgteam? Lossen de problemen zich niet vanzelf op?

Ondanks je harde werken en je toewijding, werkt jouw team bepaald niet op het niveau om over naar huis te schrijven. Als je gevraagd wordt hoe het in je team gaat, vertel je wel hoeveel zieken en vacatures je hebt, maar je zou wat eerlijker kunnen zijn over de dagelijkse uitdagingen in contact met je medewerkers en hoe jullie met elkaar omgaan. Om nog maar te zwijgen over hoe je ze soms met de cliënten om hoort gaan…..

“Overal is wel wat” zeggen mensen al snel en dat wil je graag geloven, maar je ziet bij je collega teamleiders toch dat het ook anders kan en dat mensen wel hun vacatures vullen, leuke uitjes hebben met elkaar en tijd hebben voor werkgroepjes. Bovendien, je hebt een passie voor wat je doet en waarom moet dat zoveel gedoe opleveren?

Je begon zo enthousiast met dit vak, je dacht dat het makkelijker zou zijn om een team aan te sturen, roosters rond te krijgen, vergaderingen te leiden en impact te maken. Je hebt een eigen bureau en waarschijnlijk wel een eigen kantoor waar je de foto’s van je gezin hebt neergezet en misschien zelfs wel een gezellige plant. Regelmatig is je deur dicht en lijkt het alsof je heel druk bezig bent, maar in werkelijkheid ben je het werk van gisteren opnieuw aan het doen, heel lang na aan het denken over het goed formuleren van een boze email of zit je veel te lang in gesprek met een collega omdat dat fijner is dan weer aan het rooster en soms zit je voor je uit te staren omdat je het gewoon af en toe echt niet meer weet.

  • Je hebt veel vacatures en zieken
  • Medewerkers nemen zelden zelf een besluit en vragen steeds jouw toestemming
  • Als je iets een paar keer vriendelijk gevraagd hebt, gebeurt het toch niet, waardoor je soms denkt dat je boos moet worden om tot je team door te dringen.

Het coachtraject om in 12 weken voor slechts €1497 (of 4x €377) je Zorgteam op orde te brengen en een krachtige, betrouwbare leidinggevende te worden.

NU voor een OKTOBER pilot prijs van €750,- (of 4 termijnen van €189,-) voor de eerste 5 leidinggevenden die zich aanmelden in oktober. Daarna de gewone prijs

  • 6 sessies met mij waarin we alle gebieden stap voor stap doornemen en jouw valkuil onderzoeken zodat je daar niet meer in hoeft te stappen.
  • 10 video’s om thuis te verdiepen op alle gebieden die je kan blijven terugkijken en gebruiken met praktische opdrachten die je helpen om je team op orde te krijgen.
  • Een speciaal gemaakt werkboek met oefeningen tijdens de sessies met mij als bij de video’s in duidelijke hoofdstukken per gebied
  • Scan van je team om meerdere keren zelf te doen, zodat je kan zien waar je kan bijsturen en hoe je bent gegroeid.