Leidinggeven met (Zelf) Vertrouwen

Loslaten en motiveren van Zorgteams

In deze tijd hebben teamleiders in de zorg steeds minder tijd om aanwezig te zijn in alle teams en zien we ook meer zelfstandigheid als teams hun vak verstaan. Hoe stuur je daar nou op?

Waardering: 4 uit 5.

Ik vond het heel duidelijk Fabien! Dankjewel. Er staat veel in wat ik anders kan doen en ik was me helemaal niet bewust van een aantal dingen die je hierin beschrijft dus daar kan ik wat mee!

— Valerie Bakker

Waardering: 5 uit 5.

Eindelijk een E-book waar ik echt wat mee kan! Wat goed om te lezen. Je legt het goed uit en er staan een aantal dingen in waar ik helemaal niet zo bij stil sta. Ik ga die stappen volgen en kijken wat het me brengt. Super dank! Ik besef nu ook waar ik hulp bij kan vragen dus dat heb je ook goed neergezet. Nogmaals dank voor dit mooie E-book.

— Marlies Doornbos